Olet saattanut joutua tilanteeseen, jossa esim. ulko-oven tai ikkunan lasi on mennyt rikki. Rikkoutuminen on voinut johtua puhtaasta vahingosta tai onnettomuudesta – tai sitten kyseessä on ollut ilkivalta. Oli syy mikä tahansa, rikkoutunut lasi on syytä korjauttaa mahdollisimman pian.

Lasin korjaamista harvoin kannattaa lykätä, sillä esim. kotona ja työpaikalla rikkoutunut lasi voi aiheuttaa vaaratilanteita. Tärkeintä on varoittaa muita rikkoutuneesta lasista ja pyrkiä estämään kulku alueelle, kunnes rikkoutunut lasi on turvallisesti poistettu. Rikkoutunutta lasia ei kannata yrittää poistaa itse, vaan paikalle kannattaa soittaa lasitusliike.

Lasitusliikkeellä on käytössään turvalliset menetelmät, työkalut ja suojaimet rikkoutuneiden lasien poistamiseksi, jonka vuoksi työ kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi – joka tapauksessa rikkoutunut lasi on vaihdettava uuteen, ja samalla hoituvat myös lasin turvallinen poistaminen ja siistiminen.

Tarvitsetko apua rikkoutuneen lasin kanssa? Soita meille milloin vain 09 507 2101 – ja pian olemme jo matkalla. Silloin kun muut jo nukkuvat, päivystyksemme valvoo ja on valmiina auttamaan!

Ylläpito
0

Lasi24h.fi
Lasi24h.fiLasi rikki kotona, työpaikalla tai firmassa? Näppäile luuriin numeromme 09 507 2101 – ja pian olemme jo matkalla.
40-vuoden kokemuksella
Help-Lasi OyPalvelun tuottaa Help-Lasi Oy. Kopiointioikeus © 2019 Help-Lasi Oy ja Lasi24h.fi